Energie Beheer

Weet u hoeveel elektra, gas en water uw bedrijf verbruikt? Weet u wanneer uw bedrijf veel energie verbruikt maar heeft u geen tijd en middelen om hierop direct actie te ondernemen? Van Dorp energie biedt, naast het mogelijk maken van energie monitoring, aanvullende diensten om het inzicht in uw energieverbruik geheel te verzorgen en de optimalisaties van uw installaties te realiseren.

Door het energieverbruik nauwkeurig te monitoren is het mogelijk om inzicht te krijgen in de achterliggende installaties. Door regelmatig uw Gebouw Beheer Systeem te controleren en na te zien is het mogelijk om verdere optimalisaties uit te werken. Zo kunnen wij nauwkeurig de balans in uw broninstallatie bijhouden, maar ook de COP van uw warmtepomp in de gaten houden en controleren of de geprogrammeerde kloktijden en draaiuren overeenkomen met de gewenste situatie en daarop bijsturen. Door het energieverbruik te meten, monitoren en te analyseren krijgen u en wij bovendien inzicht in (het effect van) uigevoerde besparingsmaatregelen en kunnen wij vroegtijdig ingrijpen indien onnodige energieverspilling (wederom) plaatsvindt.

Graag komen wij bij u langs om uw uitdaging door te spreken zodat wij u kunnen voorzien in een aanbieding op maat. Neem contact met ons op door te bellen met 010 - 283 60 17 of te mailen naar info@energie.vdi.nl.

Met Kennis en Respect